http://blog.travelsolutions.ro/wp-content/uploads/business-travel.jpg

 • Travel Solutions • British Airways – un nou proiect !

  British Airways a inceput luna trecuta un program pilot , care va consta in  emiterea cartilor de  imbarcare fara a se  mai solicita ceva de la pasageri. Folosind tehnologie dezvoltata chiar de British Airways, acest proiect pilot se desfasoara pe rutele catre aeroprorturile din Franta.

  british airways

  British Airways, premiera!

  British Airways sustine ca va fi prima companie aeriana care va furniza un astfel de serviciu automat de check in. O carte de imbarcare cu loc deja stabilit, este trimisa electronic catre client cu 24 de ore inainte de decolare, iar pasagerii vor preda bagajele in mod obisnuit.

  Asta inseamna ca in sfarsit nu vom mai sta la coada in situatia in care nu avem bagaj pentru cala!In acest moment chiar daca nu avem bagaj pentru cala, este totusi obligatoriu sa soliciti serviciul de “check in” , fie la ghiseu , fie online sau la automatele din aeroport.Perioada de testare a proiectului se va extinde pana in primavara lui 2013 . British Airways spera sa lanseze acest program la sfarsitul anului 2013.

  Concurenta- avantaj pentru pasageri!

  Concurenta din ce in ce mai acerba dintre companiile aeriene, duce la aparitia de noi si noi avantaje pentru pasageri.  O parte dintre  formalitatile de imbarcare in avion, care sunt o corvoada pentru orice pasager , se vor simplifica in felul acesta.

  In SUA, trei companii aeriene care opereaza zboruri in interiorul tarii, au deja acces la wifi internet. Se pare ca este insa un serviciu avangardist, avand in vedere ca doar 5% dintre clienti platesc pentru acest serviciu. In acest timp, companiile platesc bani grei pentru a putea oferi internet “inflight”!

  Pasagerii  isi doresc mai mult sa scape  de tot ceea ce inseamna controlul corporal , care implica o mare pierdere de timp , dar pentru asta nu se aude nici o veste!

   

   

   

   

   

  This entry was posted in BUSINESS TRAVEL and tagged , . Bookmark the permalink.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  ...