http://blog.travelsolutions.ro/wp-content/uploads/slug-top.jpg

  • Travel Solutions



  • TOP cele mai bune hoteluri din lume pentru restaurantele lor!

    1. HOTEL CAVALLO POINT LODGE, California, USA
    2.
    HOTEL FASANO, Rio di Janeiro, BRAZILIA
    3.
    HOTEL INTERCONTINENTAL, Londra, UK
    4.
    GRAND HOTEL , Stockholm, SUEDIA
    5.
    GRAND HOTEL a VILLA FELTRINELLI, Lacul Garda, ITALIA
    6.
    HOTEL L’OUSTAU DE BAUMANIERE, Provence, FRANTA
    7.
    HOTEL MAIA, Mahe, SEYCHELLES
    8.
    HOTEL ISLAND SHANGRI-LA, Hong Kong, CHINA
    9.
    HOTEL THE PENINSULA, Tokyo, JAPONIA

     

    Locul 1


    HOTEL CAVALLO POINT LODGE, California, USA: La cativa pasi de podul Golden Gate din San Francisco, Cavallo Point este un fost post militar complet renovat cu 68 de camere in fostele case ale ofiterilor si 74 in cladirea noua. Hotelul are un centru SPA cu 11 sali de tratamente, o piscina exterioara pentru meditatie si un bar organic. Inconjurat de parcul national, cabana este punctul perfect de plecare pentru drumetii.DE RETINUT!: Bucatarul sef Joseph Humphrey a adus inovativa bucatarie “Bay Area Cuisine” in restaurantul hotelului, care dupa numai 3 luni de la lansare a fost cotat cu 3 stele Michelin.

     

    Locul 2


    HOTEL FASANO, Rio di Janeiro, BRAZILIA: Din momentul in care a fost deschis in 2007, Hotelul Fasano, a fost unul dintre cele mai bune hoteluri din oras. Designerul francez Philippe Starck a fost cel care a decorat hotelul, imbinand elemente deco din anii 1950, cu elemente rock si contemporane. Hotelul are 92 de camere cu vederi minunate spre Ipanema. DE RETINUT!: In restaurantul Fasano Al Mare, bucatarul sef Luca Gozzani (care a condus restaurantul Enoteca Pinchiorri, cotat la 3 stele Michelin, din Florenta) combina cu succes bucataria mediteraneana si fructele de mare.

     

    Locul 3


    HOTEL INTERCONTINENTAL, Londra, UK: Hotelul Intercontinental dispune de 450 de camere toate cu vedere spre Hyde Park. Oaspetii din suite au acces la Club InterContinental si dispun de serviciul de concierge dedicat si de majordom personal. Hotelul dispune de un centru SPA, lounge si restaurante. DE RETINUT!: Bucatarul sef Theo Randall va incanta cu bucataria tipica italiana. Restaurantul pe care il conduce a fost votat ca fiind cel mai bun din oras in anul 2008.

     

    Locul 4


    GRAND HOTEL , Stockholm, SUEDIA: Un simbol al Suediei inca din anul 1874, Hotelul Grand are vedere spre Port si spre Palatul Royal. Hotelul dispune de un centrul SPA cu opt sali de tratamente si o sala de fitness recent deschisa in aripa Burmanska Palace. DE RETINUT!: Singurul bucatar suedez care a castigat Bocuse d’Or, Mathias Dahlgren, conduce restuarantul Matsales cotat cu 2 stele Michelin si barul Matbaren, cotat cu o stea Michelin.

     

    Locul 5


    GRAND HOTEL a VILLA FELTRINELLI, Lacul Garda, ITALIA: Construit in anul 1892 ca resedinta de vara a familiei Feltrinelli, aceasta vila minunata a fost si ascunzatoarea lui Mussolini in timpul razboiului mondial. Complet renovata in anul 2001, inca pastreaza unele elemente ale constructiei originale. DE RETINUT!: Bucatarul sef Stefano Baiocco, ucenicul lui Alain Ducasse si Pierre Gagnaire, impresioneaza de fiecare data prin bucatarie tipica din nordul Italiei.

     

    Locul 6


    HOTEL L’OUSTAU DE BAUMANIERE, Provence, FRANTA: Situat la baza ruinelor orasului medieval Les Baux, acest restaurant cotat cu trei stele Michelin si hotel dispune de 30 de camere decorate in stil contemporan si classic. Hotelul are o piscina exterioara, teren de tenis si un centru SPA in La Cabro d’Or la cativa metri de hotel. DE RETINUT!: Bucatarul sef Sylvestre Wahid, care a lucrat cu maestrul Alain Ducasse la New York, Londra sau Paris, a adus o nota creativa clasicului meniu.

     

    Locul 7


    HOTEL MAIA, Mahe, SEYCHELLES: Resortul, compus exclusiv din vile, se bucura de o locatie excelenta pe sud-vestul coastei. Oaspetii hotelului se pot bucura de piscinele imense si parca nemarginite, de serviciul 24h de majordom si de centrul SPA La Prairie avand trei saloane in aer liber de tratamente. DE RETINUT!: Maia a facut acest an achizitii excelente: bucatarii George Bilinois si Manhal Herch de la One&Only Dubai si Sebastian Bernis de la Four Season George V Paris.

     

    Locul 8


    HOTEL ISLAND SHANGRI-LA, Hong Kong, CHINA: Hotelul inalt de 56 etaje, cu vedere spre Portul Victoria, are 530 de camere, un centru SPA, si o piscina exterioara incalzita. Un lounge executive s-a deschis recent la etajul 56 iar clientii hotelului au acees direct catre centrul comercial Pacific Place.DE RETINUT!: Hotelul are 4 restaurante excelente: Summer Palace cu specific cantonez cotat la 2 stele Michelin, Petrus cu specific frantuzesc cotat la o stea Michelin, The Lobster Bar&Grill care serveste exclusiv fructe de mare si Nadaman cu specific japonez.

     

    Locul 9


    HOTEL THE PENINSULA, Tokyo, JAPONIA: Situat vis-à-vis de Palatul Imperial, The Peninsula are 300 de camere si suite, toate decorate in nuante calde de maro si cafeniu. Centrul SPA din hotelul ofera serivicii excelente de la masaje pana la gomaje in cele opt camere de tratament. DE RETINUT!: Restaurantul Hei Fung Terrace, cotat cu o stea Michelin, serveste preparate din bucataria cantoneza sub indrumarea bucatarului sef Frankie Tang. Hotelul mai dispune de doua restaurante cu specific local: Tsuruya si Peter.

     

     

     


     

    This entry was posted in SUNT IN TOP!. Bookmark the permalink.

    Comments are closed.

    ...