http://blog.travelsolutions.ro/wp-content/uploads/cool2.jpg

 • Travel Solutions • De la „Haute Couture” la „Haute Hotel”!

  Haute couture si mai nou Haute Hotel sunt domenii care atrag  privirile invidioase ale multor persoane.Dupa ce te-ai imbracat in hainele lor, acum poti sa dormi in patul lor! Marii designeri vestimentari, atotcunoscatori in materie de stil, supranumiti si  „Ambasadorii avangardei” ,care traiesc  inconjurati de eleganta, rafinament si extravaganta , si-au extins activitatea si in domeniul designului interior, ba chiar si-au construit hoteluri care le poarta numele.

  Versace, Christian Lacroix, Ralph Lauren, Missoni, Moschino sunt primii care au deschis noul trend printre titanii modei si ai luxului si anume : recrearea marcii lor si transformarea in branduri de „lifestyle”. 

  In ultimii 10 ani, designerii de moda au inceput sa inteleaga ca cel mai bun mod prin care pot sa isi dezvolte afacerile , este sa gaseasca alte surse de venit. Un hotel -marca unui designer- actioneaza ca un important instrument de marketing  pentru un brand  care este in cautare de „public” nou! Este o modalitate foarte inteligenta de  „refresh”  la imagine!

  Iata cateva dintre aceste hoteluri  care au semnatura marilor designeri de moda:

  ..

  Tortuga Bay at Puntacana Resort & Club,

  Republica Dominicana

   

  haute hautel tortuga bay

   

  Aceasta poarta Caraibiana catre Paradis, care are 13 vile foarte spatioase, este mandria lui Oscar de la Renta, care este nativ din Republica Dominicana, si care are o casa in apropiere.Asezat pe 16000 mp direct pe plaja, hotelul ofera „Six Senses spa” si teren de golf.

   

   

   

  Palazzo Versace, Queensland, Australia

  haute hotel

  Dontella Versace a construit un hotel de-a dreptul stralucitor, pe malul marii, care include 200 dormitoare cu ferestre din tavan pana in podea, balcoane private si decor opulent.Totul este strict marca Versace, de la mobila somptuoasa la portelanurile folosite la restaurante.

   

  Armani Hotel, Dubai

  haute hotel

  Asezat in Burj Khalifa, cea  mai inalta cladire din lume, delicatul hotel de debut al lui Georgio Armani (mai are unul in Milano), are 160 de camere si apartamente, decorate cu mobila semnata de cine altcineva decat chiar Armani! Are 8 restaurante luxoase si o zona de recreere si spa imensa!

   

  Uxua Casa Hotel, Trancoso, Brazilia

  haute hotel

  Cuibarit intr-un sat pescaresc, hotelul idilic Uxua Casa Hotel, a fost creat de Wilbert Das, directorul de creatie de la casa Diesel. Este construit din materiale organice si reciclabile. Sase din cele 9 „casas”, fiecare cu bucataria sa, sunt construite si separate de o gradina luxurianta. Celelalte trei „casas” sunt foste case pescaresti  restaurate , asezate chiar in piata orasului.

  Haute Hotel le Bellechasse, Paris

  haute hotel

  Viziunea „modistului” Christian Lacroix despre acest hotel bizar construit in Paris, Faubourg St.-Germain, a fost inspirata de atmosfera artistica si c ulturala a sec al 19-lea. Ca rezultat, un spirit boem patrunde in cele 34 de camere unice.Si ca bonus?Este localizat chiar in inima orasului, la cativa pasi de faimoasele muzee ale orasului, inclusiv Musée d’Orsay.

   

  Hotel Missoni, Edinburgh

   

  haute hotel

  Modelul grafic faimos al brandului Missoni, domina interiorul futuristic al acestui hotel cu 136 de camere, aflat in inima orasului vechi. Rosita Missoni, directorul de creatie al hotelului, a incorporat si piese create de designerii ei favoriti, incluzand pe Marcel Wanders, Eero Saarinen, si  Arne Jacobsen.

   

  Maison Moschino, Milano

   

  haute hotel

  Casa italiana de moda Moschino, acorda  o atingere fantezista  acestui hotel boutique, amplasat intr-o cladire veche a unei gari feroviare din 1840.Cele 65 de camere si apartamente sunt pline de detalii  a unor scene din cartile de povesti, de la paturi drapate in rochii de bal, pana  la candelabre pictate  cu petale de trandafiri.

   

  Round Hill Hotel and Villas, Montego Bay, Jamaica

  haute hotel

  Ralph Lauren a transformat cele  36 de camere si cele 27 de vile private ale „Round Hill Hotel and Villas’ Pineapple House” intr-un  paradis – situat pe plaja , elegant, podele de piatra alba, paturi romantice de mahon, ornmente luxuriante. Un loc stilat si retras , include  casa unei foste plantatii, care acum s-a transformat intr-o luxoasa  zona de spa!

  Esti interesat?   Timite-ne cererea ta la adresa : office@travelsolutions.ro !

  Multumim ca ai citi acest articol!

   .

   

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

   

  This entry was posted in COOL, CHIC OR NEW! and tagged , . Bookmark the permalink.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  ...