http://blog.travelsolutions.ro/wp-content/uploads/slug-parcuri.jpg

 • Travel Solutions • Vacanta la Legoland!

  Plan de vacanta la Legoland:

  1.Cum ajung la LEGOLAND?

  Legoland se afla in orasul Gunzburg, in inima Bavariei , la jumatatea distantei dintre Stuttgart si Munchen. Astfel ca daca preferi transportul cu avionul , ai mai multe variante de zbor din Bucuresti , vezi oferte  AICI !

  oferte legoland

  De la ambele aeroporturi pana in parcul LEGOLAND, un bilet de tren  este in jur de 29 euro. Ideal este ca biletul sa il cumperi din tara. Imediat ce ti-ai luat bagajul, mergi catre statia de tren (care este in aeroport) si alege –l pe primul care merge la Gunzburg. Calatoria dureaza cam 2 ore si este foarte placuta! Din gara Gunzburg, sunt shuttle bus-uri gratuite catre Legoland.  Alta varianta de transfer de la aeroport este transferul privat cu masina, care este ceva mai scump. Pentru directii  ai detalii AICI

   oferte legoland

  2. Programul si biletele de intrare LEGOLAND

  Parcul LEGOLAND este deschis de la sfarsitul lunii martie pana la inceputul lunii noimbrie.In perioada sezonului de varf, orarul este de la 10am la 6pm.Pentru biletele de intrare sunt valabile mai multe variante  : pentru un adult/zi pretul difera in functie de perioada, in medie este 35 euro, dar poti cumpara biletul online si in acest caz platesti doar 26 euro!  In plus daca mergi impreuna cu familia poti cumpara un bilet de familie care este 100 euro.  Cel mai convenabil este sa alegi un pachet care include cazare si bilet de intrare , pentru ca este mai avantajos, gasesti oferte AICI!

  oferte legoland

  3. Cazare la Legoland

  Chiar langa parcul Legoland, este si satul de vacanta Legoland, care ofera variante de cazare la hotel (de fapt un castel),  la bungalow –uri , la corturile cavalerilor  sau chiar camping. Toate camerele sunt decorate si amenajate tematic! Este foarte amuzant sa stai in camere de faraoni, in cele inspirate de cursele de masini sau in corturile cavalerilor! In plus, seara dupa ce programul parcului s-a incheiat, ai tot felul de activitati distractive pentru intreaga familie!  Alegand una dintre aceste variante , ai incluse si bilete de intrare in parcul Legoland , valabile 2 zile  ceea ce inseamna o reducere de peste 200 euro/familie cu 2 copiii!!!!!!!   Oferte gasesti AICI

  oferte legoland

  Daca preferi o varianta mai convenabila la pret, poti sa alegi un hotel partener din afara parcului, de la care poti ajunge cu masina in max 30 minute.  Si acestea au incluse bilete de intrare la Legoland valabile 2 zile! Oferte gasesti AICI.

  oferte legoland

  4. Restaurante:

  Sigur nu vei suferi de foame la LEGOLAND! Sunt zeci de standuri cu snacksuri, inghetata,cafenele, restaurante, pizza, hamburgeri, chioscuri cu cartofi prajiti, dar si patiserii germane!Pofta bunaaaa!

   

  Un ghid complet al parcului gasesti AICI !

  Mai multe detalii pe site-ul oficial al parcului Legoland !

   

   

  Multumesc ca ai citit acest articol!

  Pentru detalii te rog sa imi scrii la adresa : geanina@travelsolutions.ro

   

   

   

  .

   

   

  .

   

   

   

  .

   

   

   

   

  .

   

   

   

  .

   

  This entry was posted in Parcuri de distractii and tagged , , . Bookmark the permalink.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  ...