http://blog.travelsolutions.ro/wp-content/uploads/slug-parcuri.jpg

 • Travel Solutions • Oferte Disneyland pentru Disney Stars!

  Marele eveniment anual organizat de cei care creaza oferte Disneyland si oferit celor care vand oferte Disneyland, a avut loc intre 9- 11 martie 2014, la Paris, in Disneyland Resort !

  oferte disneyland descriere

  Castelul Frumoasei Adormite

  Ne mandrim:  Travel Solutions printre Disney Stars!

  Evenimentul este dedicat strict agentilor de turism care au avut cele mai bune performante , care au excelat in promovarea si vanzarea de pachete Disneyland. Au fost 500 de reprezentanti de la agentii de turism din Europa printre care si Travel Solutions !! Suntem foarte mandri si le multumim tuturor clientilor nostri  care ne-au acordat inceredere si au ales oferte Disneyland de la noi !

  oferte disneyland

  Aladin si Jasmin

  Stim ce Oferte Disneyland ti se potrivesc!

  “Disney Stars Live Experience” – este numele marelui eveniment si a avut ca scop cunoasterea si testarea tuturor atractiilor din parcurile Disneyland, de catre cei care duc mai departe magia Disney. Este intr-adevar o mare oportunitate pentru agentii de turism  : sa combini  “testarea”produsului cu traininguri la fata locului , organizate de profesionisti care stiu sa dea atentie si celui mai mic detaliu! Participarea la acest eveniment, este cea mai buna cale de a deveni un expert in oferte Disneyland si de a atinge performanta de sti care este cea mai potrivita oferta pentru fiecare client in parte.

  oferte Disneyland

  Buzz Lightyear

  Disneyland Paris- un loc pentru intreaga familie !

  Experienta a fost extrem de copleșitoare . Am fost uimita de grandoarea , de atenția la detalii și profesionalismul intalnit la fiecare pas . Dar ceea ce m-a frapat cel mai mult a fost prietenia cu care esti intampinat de toti angajatii , de bucuria si fericirea pe care reusesc sa o transmita. Asta face Disneyland Paris un loc fantastic pentru un concediu de familie , dar si un loc în care un adult se simte ca un copil – cel puțin în adâncul inimii !

  Am vizitat toate hotelurile din incinta parcului Disneyland, am  testat foarte multe atractii si am “verificat” cateva restaurante!  Stim exact ce vi se potriveste!

  oferte disneyland

  Ariel

  Magia Disney merge mai departe !

  Mai presus de orice, ne dorim sa ducem  Magia Disney mai departe ! Asa ca scrie-ne si vei primi toate informatiile si sfaturile de care ai nevoie !

  .

  Important Suna si iti oferim consultanta in planificarea vizitei in Parcul Disney!! Cauti Oferte Disneyland ?  Aici gasesti cele mai atractive Oferte speciale !

  .oferte disneyland

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  This entry was posted in Parcuri de distractii and tagged , . Bookmark the permalink.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  ...