http://blog.travelsolutions.ro/wp-content/uploads/slug-citybreak.jpg

 • Travel Solutions • Piata de Craciun din Viena

  La Rathausplatz , cea mai mare Piata de Craciun din Viena !

  Piețele din Crăciun din Viena  sunt amenajate in locurile publice cele mai atractive ale orașului . Cea mai mare Piata de Craciun este cea de la primarie, Rathausplatz si are aproximativ 150 tarabe și un atelier de Crăciun, unde copiii  pot prepara dulciuri sau pot invata meserii . Practic piata se transforma intr-un paradis pentru copii: o lume de poveste care te duce cu gandul la Disneyland, peste tot lumini uriase in forma de oameni de zapada, stele si inimi rosii traditionale vieneze . Copiii se plimba de jur imprejurul parcului cu trenul lui Mos Craciun, fac plimbari cu poneii , sau se bucura de multe alte …surprize!

  imagini de la Piata de Craciun din Viena

  Piata de Craciun din Viena- Rathausplatz

  Marfa de aici este inferioară celei din celelalte piețe , dar chiar și adulții se vor bucura de luminile stralucitoare ,de  mirosul de turtă dulce și de expresiile pline de fericire ale copiilor . De preferat sa vizitezi  această piață după lăsarea întunericului !

  .

  imagini din Piata de Craciun din Viena

  .

  Alte locuri unde este amenajata Piata de Craciun la Viena:

  Prima Piata de Craciun de pe Freyung a avut loc in anul 1772 si poti cumpara de aici obiecte de artizanat , decoratiuni din sticla , leagăne tradiționale și ceramică. Cadouri frumoase realizate manual pot fi luate din piața din fata bisericii Karlskirche , unde copiii pot să se joace în paie în jurul grădinii zoologice sau sa vizitezi  atelierul de producere a lumânărilor . Străzile romantice pietruite dau un farmec unic in Piața de Crăciun de la Spittelberg , în timp ce fundaluri imperiale impresionante  contribuie la crearea unei  atmosfere speciale in Piata de Crăciun din Maria – Theresien – Platz și în fața Palatelor Schönbrunnși Belvedere . Pentru prima oara se va organiza anula acesta o piata de Craciun si in fata catedralei Stephansplatz.  Există o mulțime de alte piete amenajate în afara centrului orașului , de exemplu Piata de Craciun de la Türkenschanzpark . 

   piata de Craciun din Viena la biserica Karlskirche

  Piata de Craciu din Viena – in fata bisericii Karlskirche

   

  Gasesti  Aici  Superoferta la Piata de Craciun din Viena! Ai BONUS si  mai multe servicii incluse! Grabeste -te …locuri limitate!

  Multumim ca ai citit acest articol!

  Trimite cererea ta la adresa: office@travelsolutions.ro

   

   

   

   

   

   

   

  This entry was posted in CITY BREAK and tagged . Bookmark the permalink.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  ...