http://blog.travelsolutions.ro/wp-content/uploads/slug-top.jpg

 • Travel Solutions • Top 10 HOTELURI IN STATIUNI DE SKI 2011


  Cele mai apreciate hoteluri din statiunile de ski europene, unde profesionalismul atinge excelenta!

  .In 2011 au stralucit :

   


  1.Gstaad Palace, Gstaad,Switzerland

  Constructia a inceput in 1911. Marea deschidere a avut loc in 1913 si a fost sarbatorita cu mare fast.Foarte modern la perioada respectiva : 150 camere dintre care 50 cu baie proprie, lumina electrica si chiar 6 telefoane.In 2007 s-a extins la 1,300 m2 .Are un interior extrem de luxos, privelistea iti taie respiratia iar centrul spa este de exceptie.

   

  2..Alpenroyal Grand Hotel, Selva Alta Val Gardena,Italy

  Royal moments . forever.Aceasta este filozofia celor de la Alpenroyal Grand Hotel.Servicii ireprosabile, o suprafata de 15000 mp, unde poti sa te plimbi, sa inoti, sa te bucuri de incredibila priveliste.O panorama de 360 grade peste Dolomiti si Alpi , dupa parerea unora -cea mai frumoasa priveliste din lume, imagine care este mandria hotelului.

   

   

  3.Badrutt’s Palace Hotel, St Moritz,Switzerland

  Asa cum este de asteptat de la un hotel de 5 stele din inima Alpilor elvetieni, pentru Badrutt’s Palace Hotel, starea de bine a oaspetilor sai, este de o importanta capitala. Echipa sa a inteles foarte clar cum sa combine modernizarea hotelului cu istoria simbolului St Moritz .In cateva cuvinte hotelul se poate descrie: lux, stil,servicii extrem de atente la detalii si discrete in acelasi timp,delicatese culinare, traditie din 1896.

   

   

  4.Cristallo Hotel & Spa,Cortina D’Ampezzo Italy

  Istoria acestui hotel se confunda cu istoria Cortina, de pe celebra Vale D’Ampezzo.Odata cu constructia drumului Dolomite, cu instalarea primei linii telefonice in sec 20, Cortina a inceput sa primeasca aristocrati si burghezi din toata Europa.Redeschis in 2011,dupa 10 ani, aduce un aer modern impreuna cu o opulenta eleganta.

   

   

  5.Hotel Christiania Val D’Isere

  Localizat in centrul statiunii Val d’Isere, aproape de partii, Christiania, 5 stele, combina farmecul si comfortul unui hotel montan cu eleganta si traditia.Un personal extrem de discret si in acelasi timp eficient,te invita sa descoperi rafinamentul unei case prestigioase. Scoala de ski, oraselul copiilor, Centrul de Congrese, patinoarul si noul Centru Oxygen, sunt toate in apropiere. Hotelul a fost construit in 1948, iar de atunci mari personalitati ale vremii au frecventat acest hotel.

   

   

  6.Hotel de Charme Les Airelles, Courchevel,France

  Ascunsa in interiorul unei paduri ca o bijuterie din gradina Alpilor, la marginea partiilor, Hotelul de Charme Les Airelles ofera un acces de invidiat la cel mai mare domeniu skiabil din lume : Les 3 Valles! Poti sa pleci si sa te intorci in hotel cu skiurile in picioare!!

   

   


  7.Hotel Madlein, Ischgl,Austria

  Acest “designed hotel” ofera tot comfortul pe care ti-l poti imagina.Bucatarie desavarsita, serviciu mai mult decat excelent, sensationale servicii wellness & spa, o faimoasa discoteca, cocktail bar renumit care are mereu cu tentatii noi.Toate acestea dar si multe altele pot satisface cele mai sofisticate cereri.

   

   


  8.Hotel Salzburgerhof, Zell am See, Austria

  Hotel Salzburgerhof aserumoasei zone Salzburger Land – una dintre cele mai frumoase zone alpine din Austria. Pe langa sericiile spectaculoase in domeniul wellnes s & spa, o maxima atractie este bucataria gourmet. Lacul din apropiere, gardina feng shui, privelistea impresionanata sunt alte cateva motive pentru a alege acest hotel.

   

   


  9.Kempinski Grand Hotel Des Bains St. Moritz, Switzerland

  Situat la intrarea in Localizat in cea mai faimoasa statiune montana din lume, hotelul apare ca un castel fermecat. Este “chic”, elegant si exclusivist, se distinge de departe ambianta cosmopolita. A fost deschis in 1864, combina perfect traditia cu serviciul modern, iar azi numele sau este sinonnim cu exclusivitatea si luxul.

   

   

   

   

   

  This entry was posted in SUNT IN TOP!. Bookmark the permalink.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  ...